Lej feriebolig på langtidsbasis

Kun 500 €uro pr måned !!!

Tilbud gælder i november, december, januar, februar
(Men du kan naturligvis få godt tilbud på langtidsleje i alle årets måneder)

long term rental Spain. We provide discount on long term rental of our holiday homes.

PERIODEN JANUAR - APRIL
Helt perfekt til vandreture og eventyr i Andalusiens største nationalpark, som du nærmest har i baghaven. I kan fx starte fra Canillas de Aceituno og begive jer op mod La Axarquia højeste bjerg, La Maroma, 2.065 meter. Hvis du er heldig, kan du her møde vilde bjerggeder, der stadig overlever i højderne. Du kan også tage en tur på mountainbike og nyde de mange smukke cykelruter til rådighed, som er i nærheden. Men ellers er det lange forår perfekt til at være udenfor og læse en bog på terrassen eller sidde på en café og nyde livet.

 

PERIODEN MAJ - AUGUST
Pyha.... det er normalt temmelig varmt i Spanien i denne periode. Godt at byhuset har en patio, hvor I kan finde kølig skygge! Det er i øvrigt i august at Canillas de Aceituno holder deres årlige flere dags festival og den SKAL I opleve. Det er super sjovt og hyggeligt at være i Canillas i disse dage.

 

PERIODEN SEPTEMBER - DECEMBER

Når efteråret rigtig begynder at få sit tag i det nordlige Europa, er det et perfekt tidspunkt at tage ned til Spanien og nyde, at temperaturen på disse breddegrader oftest stadig er pænt over de 20 grader. Efteråret er meget smukt i Spanien, og det er helt perfekt tidspunkt for vandreture. Det er ofte muligt at være udenfor og læse en god bog, lyset er blødt og der er lyst meget længere end på de nordlige breddegradder. 

 

Herbert relaxing on the roof terrase. long term rental Spain. We provide discount on long term rental of our holiday homes.

Skriv til os hvis du er interesseret i at langtidsleje vores smukke feriehus, ferienbolig i Spanien, Andalusien, Costa del Sol. Fortæl os lidt om jeres ønsker; tidsperiode, antal gæster, etc. Og vi vender hurtigt tilbage med interessante muligheder. Ganske uforpligtende naturligvis.

Har du lyst til at læse mere om Andalusien, Costa del Sol, og områderne omkring byen Canillas de Aceituno hvori byhuset ligger, så finder du her på vores hjemmeside, massevis af inspiration og oplysninger.

long term rental Spain. We provide discount on long term rental of our holiday homes.

Foruden vores eget byhus har vi også andre spanske boliger til leje. Disse er alle beliggende i den spanske bjerglandsby Canillas de Aceituno, samt i de smukke omgivelser omkring bjerglandsbyen. Nogle af disse ejer vi selv og andre tilhører vores spanske og danske venner. Vi kan være behjælpelige med at finde en villa eller et hus til leje - kort eller langsigtet - i området omkring Canillas de Aceituno.

Prisen og tilbuddet er inklusiv:
  • En rengjort feriebolig der er lige til at flytte ind i.
  • Fri brug af vaskemaskine og opvaskemaskine.
  • Rent sengetøj og håndklæder.
  • Fri benyttelse af hele ferieboligen, inklusiv tagterrasse og patio.
  • Fri benyttelse af alle bekvemmeligheder, vaskemaskine, opvaskemaskine, mikrobølgeovn etc.
Prisen og tilbud er exclusiv:
  • Slutrengøring 90 €.
  • Internet (Frivilligt)
  • Udover to personer opkræves ekstra.
  • Du kan medbringe din hund(e) for et ekstra gebyr hvis du ønsker.

jf.i øvrigt lejekontrakt og husreglement 

Også i december kan dette lade sig gøre

 

Se ferieboliger
& ledige perioder
Kontakt os
om langtidsleje
shop KNAP 10 shop KNAP 11

 

NYHED !

NYE BOLIGER
TIL LANGTIDSLEJE PÅ VEJ

Vores tilbud om billig langtidsleje af bekvemmelige, komfortable spanske ferieboliger har så stor efterspørgsel at vi er begyndt at bygge nye boliger!  Bestil allerede nu og vær sikker på at jeres unikke spanske bolig er ledig når I har tid og lyst til at tage nogle sabbat måneder i dejlige Spanien.  

Disse boliger er beregnet til langtidsleje hele året rundt! Vores tilbud om 500 € pr md. gælder således for disse boliger hele året rundt - januar, februar, marts, april, maj, juni, juli, august, september, oktober, november, december - hele året rundt ! Ifølge spansk lovgivning er langtidsleje alt udover periode på tre måneder. Har I lyst til kortere periode kan I naturligvis også få et godt tilbud på dette. 

Vi passer på jer!

Uanset alder og helbred er det altid rart at der er ordnede forhold og nogle man altid kan gå til med stort som småt. Og vi er der for jer. Vi bor selv i den dejlige landsby Canillas de Aceituno og vores dør er altid åben. Vi kan hente og bringe, rådgive og generelt hjælpe jer undervejs med alt I måtte have brug for. 

Book allerede nu!

Brug nedenstående link til at se vores udbud af ferieboliger og hvornår vi er færdige med nye boliger. Det er en god ide at booke allere nu så I kan være sikker på at jeres unikke spanske bolig er ledig når I har tid og lyst til at tage nogle sabbat måneder i dejlige Spanien. Kontakt os endelig hvis I har spørgsmål, vi er kun glade for at hjælpe.

 shop KNAP 10

Canillas Rental
Canillas.org
Facebook         Google+         Linkedin
Unique spanish rentals

  

Canillas Service
Canillas.es
Facebook        Google+         Linkedin
Your servicepartner at Costa del Sol

 

design mail2