snoopy-detective snoopy-attorny snoopy-eating2 snoopy-shoping-01 Snoopy-Scouts snoopy-parti
Instrucciones
para llegar
Reglas
de la casa
Vamos a
salir a comer
Compras
y Mercados
Lista
de contactos
Celebraciones
y Eventos

Jeres feriebolig er veludstyret til at lave mad, men ønsker I at spise ude, så er her nogle forslag. I Canillas de Aceituno findes nogle gode restauranter og en masse små barer, der byder på et større eller mindre udvalg af tapas. Disse kan sagtens udgøre såvel frokost som aftensmad. Bare bestil en hel masse forskellige. De er som regel ganske billige. Menu del Dia (Dagens menu), serveres kl. 14-16 i næsten alle restauranter. Her får du tre retter: en suppe eller salad, hovedret  og dessert. Dette er den mest økonomiske måde at spise på i Spanien. Menu del Dia koster cirka 6-10 euro.

Restaurant La Sociedad (Hos Manolo, Grisen)
Calle Iglesia 12, Canillas de Aceituno, Spanien

La Sociedad er en ægte spansk restaurant, der serverer alle de traditionelle retter. Menuen er ganske stor, og der er noget for enhver smag. De har også et imponerende udvalg af vin til meget rimelige priser. Du kan spise i baren, eller ovenpå i den store spisesal. De har også servering, både ude foran restauranten og bagved på en lille plaza. Så afgjort et hyggeligt sted med en rigtig sød familie bag disken og gryderne. Ejeren er Manolo og sammen med sin familie styre han bar, køkken og restauranten. La Sociedad kaldes også for grisen da manolo har valgt at hænge et trofæ af en gris op inde i restauranten.

Restaurant El Bodegon De Juan Maria (De to krukker)
Calle de la Placeta, Canillas de Aceituno

Vi kalder denne restaurant for de to krukker, da den har to kæmpe krukker placeret ved indgangsdøren. Det er her, du skal gå hen, hvis du vil have de gamle originale egnsretter. De forstår virkelig at lave god mad. Der er både indendørs og udendørs servering. Indendørs foregår i et stort kælderlokale, og der er oftest ret køligt. Dette er sikkert imponerende, hvis man er spanier og gerne vil væk fra varmen udenfor. Men er man solhungrende, kan man sidde udenfor lige overfor restauranten på et lille meget hyggeligt område. Maden er bestemt et besøg værd. Bestil gerne i forvejen da nogle af retterne kræver et hel døgns forbedredelse! Iøvrigt er det her muligt at betale med betalingskort - hvilket bestemt ikke er en selvfølgelighed i Canillas de Aceituno, hvor de stadig holder mest af kontanter!

Restaurante y Bar Angel
Calla Agua 5, Canillas de Aceituno, Spanien

Den bedste morgenmad i landsbyen. De laver Churros lørdag. Restauranten serverer også Menu del Dia, hver dag ved 14 tiden, 3 retter til 7 euro! Hvis du føler for det, så få dem til at lave Paella til frokost eller middag. Det er ikke på menuen, men den er rigtig god og billig. Baren drives af sønnen af Angel Moises - en fantastisk fyr.

Tapasbaren El Picota Andaluz (Bar Miguel)
Plaza de la Constitution 20, Canillas de Aceituno,29716, Spanien

På den centrale plaza tligger denne lille tapasbar, og her er meget hyggeligt. Og der er masser af borde udenfor. De har et fint udvalg af tapas og morgenmad og sandwiches. De åbner tidligt og lukker sent. Det er det sted, de lokale mødes til en drink.

Restaurant Asador La Maroma
Canillas de Aceituno, Spanien

Flot, stort gennemført er nok de første tanker der falder én ind. Der er i selve restauranten plads til over 100 mennesker, med fantastisk flot indretning og en stor træovn midt i lokalet. Derudover har de festlokaler til 500 personer, så alle lokale bryllupper og andre fester i byen kan afholdes her. Der er også rig mulighed for at sdde udendørs foran restauranten og nyde vejret, og livet der passerer forbi. Indehaveren og personalet er meget charmerende og servicemindede, og maden er velsmagende og varieret - portionerne er generøse og priserne meget rimelige. Ejeren er Pepe og han styre slagets gang sammen med sine sønner. Pepes hustru har travlt med sin egen butik, som er "gasbutikken" i den anden ende af byen, lige overfor restaurant "De to krukker".

"Grillbaren på hjørnet"

Lige skråt overfor Adador La Maroma ligger på hjørnet en lille grillbar. Her fås Shawama og burger. Ikke det mest spændende sted, men skulle I have lyst til grillmad er det en mulighed. Ellers findes der massevis af gode shawama steder og grillbarer nede ved kysten. Hvor I også finder de etablerede kæder som Burger King og McDonalds.

"Den hemmelige grillbar"

Canillas de Aceituno har dog også en "hemmelig" grillbar. Her fås HELT fantstiske hjemmelavede grillkyllinger. Stedet er "hemmeligt" i den fortand at der ikke er nogle skilte der viser vej, butikken har ingen skilte udenfor, eller anden indikation på at her er rent faktisk et fantastisk sted.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

God thai restaurant – Avenida de Andalucía (hovedgaden i Torre del Mar) – skråt overfor politistationen.

Argentineren med de gode bøffer – Avenida de Andalucía. Cirka 800 m. fra kirken oppe til venstre, gul facade: alt lavet på grill, bagte kartofler, bøffer, etc.

God kinesisk restaurant ligger på gågaden i Torre del Mar og hedder Hong Kong! – billig og autentisk kinesisk mad.

Restaurant La Sociedad, Canillas de Aceituno, 29716, Malaga, Andalusien

icon-booking

Canillas Rental
Canillas.org
Facebook         Google+         Linkedin
Unique spanish rentals

  

Canillas Service
Canillas.es
Facebook        Google+         Linkedin
Your servicepartner at Costa del Sol

 

design mail2