snoopy-detective snoopy-attorny snoopy-eating2 snoopy-shoping-01 Snoopy-Scouts snoopy-parti
Instrucciones
para llegar
Reglas
de la casa
Vamos a
salir a comer
Compras
y Mercados
Lista
de contactos
Celebraciones
y Eventos


Shopping i Canillas de Aceituno

I Canillas de Aceituno findes tre små supermarkeder, en bager, to slagtere, en tøjbutik, et apotek, to isenkræmmere, en butik der sælger indramning og fliser, og et virvar af små butikker, der sælger diverse afgrøder som fx. olivenolie, samt ting de selv har fremstillet. Alle disse butikker er rimelige med priser og sortiment.
 

Shopping i de store supermarkeder

I kan fx tage ned i Indkøbscenteret El Ingenio. Dette er et kæmpe indkøbscenter, som ligger, hvor hovedvejen går under motorvejen. Flot sted med massevis af lækre sager, men også lidt ”turistet” i deres priser. Her finder du bl.a. en kæmpe udgave af det spanske supermarked Eroski, som byder på flot fiskeafdeling og massevis af delikatesser. Foruden madvarer har de også en stor afdeling med tøj, bøger, elektronik, etc. kort sagt et velassorteret stort supermarked. Du kan finde massevis af andre mindre udgaver af Eroski rundt omkring. I Torre del Mar er der 3-4 stykker. I kan også tage i Mercadona. Dette supermarked ligger lige ved siden af vandlandet nede i Torre del Mar. De har bla. flot fiskeafdeling og billige, friske råvarer. Deres priser er lidt mindre end i Eroski. Og endelig kan I også tage i Lidl. Denne supermarkedskæde er sørme også kommet til Spanien - Og tak for det. Der ligger en Lidl i rundkørslen ved Peugeot forhandleren i Velez Malaga. De har billige dagligvarer. Der ligger også en Lidl, hvis du kører ud af strandvejen mod øst. Du finder den cirka 5 km udenfor Torre del Mar.
 

Shopping på gademarkederne

Det er sjovt og billgt at handle på de mange gademarkeder. Der er markedsdag stort set hver eneste dag. På disse markeder kan man købe alt, lige fra tøj, sko, smykker, blomster, frugt, krydderier, til afrikanske træfigurer m.m. Det er en god ide at tage sig god tid, når man besøger disse mercadillos (gademarkeder). Selve indkøbene tager tid, for man skal jo lige først overskue det hele, og så kan det absolut også anbefales at tage sig en forfriskning eller frokost på en af de mange cafeer, som altid ligger i tilknytning til disse gademarkeder.

Markedsdag i Torrox Costa
Der er marked i Torrox Costa om mandagen. Det er et stort marked, som strækker sig langs Strandvejen ("N-340"). Åbent fra 8-14.

Markedsdag i Torre Del Mar
Der er marked i Torre del Mar om torsdagen. Dette er et ret stort marked, midt i byen. I kan ikke undgå at se det! Åbent 8-14.

Markedsdag i Canillas de Aceituno
Der er marked i Canillas de Aceituno om fredagen. Dette er et ganske lille marked. I finder det lige ved indgangen til byen. Åbent 8-14.

Markedsdag i Caleta de Vélez
Der er marked i Caleta de Vélez om lørdagen. Åben 8-14.

 foto-nederst-marked-001

Mercadillo - Lækre spanske oste, lufttørret skinke, tomater - delikatesser i massevis!

 

icon-booking

Canillas Rental
Canillas.org
Facebook         Google+         Linkedin
Unique spanish rentals

  

Canillas Service
Canillas.es
Facebook        Google+         Linkedin
Your servicepartner at Costa del Sol

 

design mail2