icon-hiking2 icon-car icon-bike icon-swimming icon-castle icon-village icon-sightseeing    
Senderismo
en la zona
Los viajes
en coche
Ciclismo
en la zona
Los mejores
playas
Las ciudades
de la zona
Canillas
de Aceituno
Otros lugares
de interes
   

Husk endelig også at checke de øvrige sider om sightseeing, hvor du finder gode tips, hvis I har lyst til at tage på bilture, cykelture, vandreture, opleve landsbyerne på den naturskønne Mudejar Architecture rute og meget mere. Her har vi samlet øvrige attrationer, som ikke er behandlet på de andre sider omkring sightseeing.

La Cuevas de Nerja

Drypstenshulerne i Nerja er er nogle af de største og flotteste drypstenshuler i verden. De ligger ved den lille by Maro. Hulerne blev først opdaget i nyere tid i 1959, da fem unge fra Maro og Nerja besluttede sig for at gå på flagermusjagt. I drypstenshulerne har arkæologer fundet skeletter, lerkrukker og værktøj, som beviser, at grotterne var beboet fra 25.000 f. Kr. og frem til bronzealderen.  De har også fundet hulemalerier og enorme stalakitter, dannet gennem de sidste 800.000 år, men som begyndte for ca. 25 millioner år siden. Disse fantastiske huler bliver transformeret til en naturlig scene i sommermånederne, hvor der afholdes musik- og dansefestival. Der bliver opført klassiske koncerter, hvor væggene giver symfonierne en genklang, som skaber en eventyrlig oplevelse. Der er også Flamenco-shows og balletter. Kun en tredjedel af grotterne er åbne for offentligheden, men det er også rigeligt, der er ganske meget at se på!

nerja caves sightseeing-nerja-caves-001

 

Kalachakra-Stupa

I buddhismen er en Kalachakra stupa, en stupa, hvis symbolik ikke er forbundet med begivenheder i Buddhas liv, men i stedet skabt for at beskytte mod negative energier. Det er den sjældneste stupa-type. Du finder den omkring 400 meter oppe af bjerget, fra det man vel knap kan kalde en by, nemlig Aldea Baja med blot 11 indbyggere! Denne Kalachakra stupa er placeret i et område kendt som Aldea Alta (landsbyen på toppen), og tæt på Stupaen finder du et buddhistisk samfund, som bestemt er værd at besøge. Her kan I købe billig mad, chante, meditere, etc.

sightseeing-stupa-kalachakra-003 sightseeing-stupa-kalachakra-002

 mamma

Hvis I har børn med

Så tag dem med ud at vandre i den smukke natur I har lige udenfor døren i Canillas d Aceituno!

Men hvis I virkelig insisterer på at se en hel masse plastic, og totalt opskruede høje turistpriser så....

Selwo Adventure Park i byen Estepona
Selwo er en naturpark, hvor du kan opleve tigere, løver, elefanter, flodheste, aber, alle mulige former for fugle og meget, meget mere. Du kan se dyrene fra terrængående biler, der kører dig rundt i parken, hvor du kan stå af og opleve dyrene på nær hold, eller få en kold forfriskning. Der er aktiviteter såsom klippeklatring og bueskydning.

Crocodile Park i byen Torremolinos
Har du mod på at holde en levende krokodille eller se en af verdens længste krokodiller, kan du besøge krokodilleparken udenfor Torremolinos. Åbent: Hele året. Parken ligger ved siden af Aquapark Torremolinos.

Tivoli I byen Fuengirola
Tivoli efter dansk forbillede.

Zoo i byen Fuengirola
Fuengirola Zoo har mange shows hele dagen. Talrige dyr som flamingoer, aber, krokodille, tigere mv.

Selwo Marina i byen Benalmadena
Et såkaldt delfinarium. Her kan I se delfiner, søløver og pingviner.

Kabelbane til toppen af Calamorro fra byen Benalmadena
Herfra er der fantastisk udsigt over Malaga-kysten og Costa Del Sol. Søg efter "Telecabina" for yderligere info. Kabelbanen drives i øvrigt af "Selwo Adventure Parks group", dem som også driver Selwo Aventura i Estepona and Selwo Marina i Benalmádena havn. Du finder Telecabina ved at den lille landsby Arroyo de la Miel (som er komplet opslugt i storbyen Benalmadena, men som er en by i sig selv). Kig efter skilte til Tivoli World. Lige overfor indgangen til Tivoli finder du indgangen til kabelbanen.

Delfin Safari
Langs hele kysten - men især fra Gibraltar - er der rige muligheder for at prøve en delfin safari. Her får I et cruise rundt, med god chance for at se og fotografere forskellige arter af delfiner, lejlighedsvise hvaler, flyvende fisk, skildpadder mv.fotos-nederst-herb-udenfor-reading


Man kan selvfølgelig også bare blive hjemme og læse en god bog!
 

icon-booking

Canillas Rental
Canillas.org
Facebook         Google+         Linkedin
Unique spanish rentals

  

Canillas Service
Canillas.es
Facebook        Google+         Linkedin
Your servicepartner at Costa del Sol

 

design mail2