foto-top-canillas-de-aceituno

icon-hiking icon-car icon-bike icon-swimming icon-castle icon-village icon-sightseeing
Forslag til
vandreture
Forslag til
bilture
Forslag til
cykelture
De bedste
strande
Læs om byerne
i området
Læs om Canillas
de Aceituno
Alt det andet
i området

Canillas de Aceituno

I kommer til at bo i midten af en spansk bjerglandsby i det oprindelige Andalusien. En feriebolig i området øst for Malaga er generelt meget mere autetisk end hvad man finder af ferieboliger i området vest for Malaga. Det er nemt at komme ned til kysten, Costa del sol, og derfor kan I her få det bedste af to verdener. Turistlivet ved kysten - samt den hyggelige afslappede og autentiske stemning oppe i bjerglandsbyen.

Canillas de Aceituno har hvidkalkede huse, charmerende smalle gader, hvor farverige blomster hænger på murene side om side og slås om din opmærksomhed og tilkendegivelse. I byens midte finder du helt frisk kildevand, løbende stille og musikalsk til din og byens beboeres frie benyttelse, når du ønsker at slukke tørsten, eller fylde en flaske til senere.

De mange tapasbarer indbyder til, at man gearer ned og forkæler sig selv i hyggeligt samvær med familie eller venner. Her synes tiden at have stået stille – her er stadig folk, der bruger heste og muldyr som transportmiddel.

Selv om Canillas de Aceituno kun har omkring 2000 indbyggere, finder du både bank, flere købmænd, slagter, informationskontor m.m.  Byen og området er en enestående chance for at opleve det ægte Spanien. Der er en meget god vej op til denne by. I udkanten af byen ligger en meget dejlig kommunal pool, hvor der også er restaurant og bar. Den bedste måde at opdage byen er ved blot at slentre rundt i de mange smukke gader. I kommer selv til at bo i en af de skønneste gader, da vores genbo er meget glad for blomster, og vores egen lille gade derfor er et festfyrværkeri af blomster og frodighed.

 

Byens smukke kirke

La Virgen de la Rosario y S. León Magno. Calle de la Iglesia - Canillas de Aceituno, 29716

Tag et kig indenfor, når du kommer forbi. Her er en smuk stemning. Kirken ligger lige midt i Canillas de Aceituno.

Den nye og den gamle fodboldbane (El Campo de futbal)

Campo de Fútbol Municipal de Canillas de Aceituno. Dirección: El Ventorrillo - 29716 Canillas de Aceituno

De fleste spaniere er vilde med fodbold. Når I kører ind i byen, har I byens nye fodboldbane inde på jeres højre side umiddelbart før rundkørslen. Her kan byens unge løbe rundt og sparke til en bold, mens de nyder den smukkeste udsigt ud over Middelhavet. Men den gamle fodboldbane er også hyggelig at besøge. Den ligge lidt oppe bagved byen og på vejen herop passerer I også byens kirkegård, som er en typisk spansk kirkegård. På oversigtsbilledet øverst på siden ses den nye fodboldbane yderst til højre som en grøn firkant, og den gamle fodboldbane ses et stykke ovenfor. Her er ikke blevet vandet i nogen tid! Når I er ved den gamle fodboldbane står I på grænsen ind til Sierra Nevada National Park - Spaniens største nationalpark. Den kan I læse mere om her.

Restauranter og barer

I forhold til byens størrelse findes der overraskende mange små barer og restauranter. Der findes også gode restauranter nede langs kysten. Den bedste restaurant til enhver anledning, lyst og pengepung finder du på vores oversigt over restauranter i Canillas og omegn. Oversigt over restauranter og spisesteder i Canillas og omegn.

Shopping og butikker

I Canillas de Aceituno findes bl.a. tre små supermarkeder, en bager og to slagtere. De er rimelige med priser og sortiment. Hvis du skal handle lidt større ind så tag ned i et af de store supermarkeder. Byens ugentlige markedsdag er fredag. I finder det nede på parkeringspladsen, når man kommer ind i byen. Oversigt over shopping og markeder.

Byens turistinformation, Rådhuset (Ayuntamiento)

Ayuntamiento Canillas de Aceituno. Plaza de la Constitución, 22 - 29716, Canillas de Aceituno. Du kan henvende dig på Rådhuset (Ayuntamiento) i Canillas de Aceituno. Åbningstid 9-14 hverdage. Spørg eventuelt efter Silvia som taler engelsk. Rådhuset er beliggende blot 40 meter fra vores byhus, i centrum af byen.

Den offentlige swimmingpool (Piscina Municipal)

Piscina Municipal. Dirección: El Colmenarejo - 29716 Canillas de Aceituno

Hvis I er ude efter en hurtig dukkert, så har Canillas de Aceituno en familievenlig offentlig swimming pool, 10 minutters gåafstand fra byhuset - gå til venstre, når du står med ryggen til rådhuset. Swimmingpoolen ligger ved den østlige indgang til byen.

Fester og helligdage i Canillas de Aceituno

Der er rigtig mange større og mindre fester i Canillas de Aceituno. De har en fest for olivenolien, en anden for blodpølsen, en årlig byfest og meget mere. Oversigt over fester og helligdage i Canillas de Aceituno og omegn.

Unicaja Canillas de Aceituno oficina de correos Canillas de Aceituno Farmacia Canillas de Aceituno
Unicaja, Canillas de Aceituno Oficina de correos, Canillas de Aceituno Farmacia, Canillas de Aceituno
La Virgen de la Rosario y S. León Magno Canillas de Aceituno Ayuntamiento Canillas de Aceituno ar Miguel, Canillas de Aceituno
La Virgen de la Rosario y S. Leon Magno,  Canillas de Aceituno Ayuntamiento, Canillas de Aceituno Bar Miguel, Canillas de Aceituno

 

En hvid spansk bjerglandsby

Canillas de Aceituno er en typisk spansk hvid bjerglandsby i Andalusien. At landsbyerne kaldes hvide skyldes ganske enkelt at alle huse er malet hvide og de derfor ligger som perler drysset med løs hånd ud over de smukke bjerge langs hele kysten i Andalusien. Der er dog stor forskel på den spanske bjerglandsby du finder øst for Malaga, og så den spanske bjerglandsby du finder vest for Malaga. Canillas de Aceituno er en rigtig hvid spansk bjerglandsby. Her tales spansk, her lever spaniere som de har gjort i generationer. Du kan læse meget mere om de spanske bjerglandsbyer der findes i området her: Spanske bjerglandsbyer.

Land Spanien
Navn Canillas de Aceituno
Com. autónoma Andalucía
Provincia Málaga Province
Comarca Axarquía - Costa del Sol
Postnr 29716
Mapa 36°52′21″N 4°04′55″O
Altitud 649 msnm
Superficie 42 km²
Población 1855 hab. (2014)

 

Canillas de Aceituno

 

icon-booking

Gå på opdagelse i Canillas DE ACEITUNO!

Zoom ind på kortet og gå på opdagelse i Canillas de Aceituno.

Canillas Rental
Canillas.org
Facebook         Google+         Linkedin
Unique spanish rentals

  

Canillas Service
Canillas.es
Facebook        Google+         Linkedin
Your servicepartner at Costa del Sol

 

design mail2