andre 02

Casa Vista

icon areal house 130 m² icon areal terrasse34 m² icon pool2   icon numbers 08 

Unikt, eftertragtet byhus
- Privat pool og fantastisk udsigt

Casa Vista er udsigt! Hele dagen er der kig ned over byen og Middelhavet, Vinuela søen. Om aftenen den mest betagende solnedgang og om natten ligger bjerglandsbyerne og glimter på bjergene i baggrunden. Kort sagt afslapning og meget idyllisk spansk! Her er plads til den helt store børnefamilie, to familier som tager på ferie sammen, eller det romantiske par, som gerne vil have plads, luksus og noget unikt. Der er sågar egen privat pool. Samtidig er der ypperlig og luksuøst udsmykning med spanske håndlavede kakler, flotte træmøbler og original kunst fra hele verden.

Tema: Eventyr, romatisk, budget, historisk, væk fra det hele

Detaljer i feriehuset 

Udsigt til Middelhavet og bjerge
Privat patio med havemøbler
Internet, WI-FI
Aircondition
Flot interiør
Rent sengetøj og håndklæder

Køkken
 

Gaskomfur
Elektrisk ovn
Mikrobølgeovn

Opvaskemaskine
Køleskab
Brødrister
Spisebestik til 10 personer
Drikkeglas, kopper
Diverse skåle, kander.
Diverse køkkenredskaber
Stavblender
Elektrisk citronpresser
Elektrisk grill til wokmad
Rengøringsfaciliteter

Stue
 

Fri adgang til Internet
Trådløst internet
Siddeplads til otte personner
Trådløs højtaler til musik.

 Soveværelse 1
  Dobbeltseng ( 200 x 160 cm )
Egen indgang til eget toilet og badeværelse
Luksus designlamper
Soveværelse 2
  To køjesenge ( 200 x 80 cm)
Luksus designlamper
Soveværelse 3
  Dobbeltseng ( 200 x 160 cm)
Egen indgang til eget toilet og badeværelse
Luksus designlamper
Soveværelse 4
  To køjesenge ( 200 x 80 cm)
Danske designlamper
Badeværelse 1, 2, 3 og 4
 

Stort brusebad
Luksus hængende toilet
Toiletspand

 Tagterrasse
 

Udsigt til Middelhavet
Udsigt til bjergene
Udsigt over byen
Solsenge
Siddemøbler
Spiseplads
Hyggeplads
Hyggelige olielamper
Vaskemaskine, tørresnore

Patio
 

Hyggelige olielamper
Udendørs elektrisk grill
8 siddepladser
Spisebord

Generelt
Her er et moderne køkken med alle bekvemmeligheder. Der er service og bestik, drikkeglas, kopper etc. Der er således det meste. Ligeledes med badeværelserne. Det er et nyt hus og derfor er også badeværelserne moderne og nemme at rengøre. Der forefindes ofte også faciliteter som hårshampoo, vatpinde, sæbe, solcreme og lign. Udvalget er dog svingende og det tilrådes at I medbringer jeres eget toiletgrej. Der vil dog altid forefindes: hårtørrer, håndklæder og toiletpapir. Kort sagt så har huset stort set alle faciliteter og bekvemmeligheder, og er I i tvivl om noget forefindes så bare spørg, vi er kun glade for at hjælpe.

 

Ekstra bonus

Uanset alder og helbred er det altid rart at der er ordnede forhold og nogle man altid kan gå til med stort som småt. Og vi er der for jer. Vi bor selv i den dejlige landsby Canillas de Aceituno og vores dør er altid åben. Vi kan hente og bringe, rådgive og generelt hjælpe jer undervejs med alt I måtte have brug for. Der er således også mulighed for at leje biler og cykler af os. Socialt samvær.  Vores ferieboliger er beliggende tæt ved hinanden, hvilket giver rig mulighed for at der er nogle i nærheden som har lyst til at være lidt social, drikke en kop kaffe, spille lidt kort, tage med på markedsdag, passe børn, etc. Hjælpen er altid nær. Vi er selv i nabolaget. Og kan således altid være behjælpelige med stort som småt.

Komfort. Vores boliger er ikke kun smukke. De er indrettet med komfort for øje. De er handikapvenlige ved at der er brede døråbninger så en rullestol kan komme igennem, der er bred brusekabine med sideplads etc. Der er tænkt på siddehøjde ved senge, borde, stole etc. Samtidig er der ypperlig og luksuøst udsmykning med spanske håndlavede kakler, flotte træmøbler og original kunst fra hele verden. Udsigt i verdensklasse. Ren meditation. Det som især gør disse boliger unikke er dog udsigten! I traditionelle spanske byhuse er stueetagen lukket inde af de omkringliggende huse og man skal helt op på tagterrassen før den storslåede udsigt åbenbare sig. I vores nye huse er udsigten der allerede når du træder ind af døren. Udsigt over byen, kirketårnet og ned til Middelhavet. I baggrunden bjergene, Sierra Nevada. Smukt, smukt!

Photo camera icon

Fotos af byhuset og omgivelserne

Klik her og se massevis af foto af byhuset samt omgivelserne.

 

Placering af feriehuset

Byhuset er placeret i den hyggelige spanske bjerglandsby Canillas de Aceituno. Du kan læse om denne hyggelige spanske bjerglandsby her. Vil du vide lidt mere om området og de øvrige spanske bjerglandsbyer, så har vi samlet lidt info om området her. Er du interesseret i hvordan vejret er i Andalusien og hvad I kan foretage jer når I er på ferie i vores byhus, har vi samlet lidt info om årets gang i den charmerende spanske bjerglandsby her.

 

Icon Edit Reservations copy

Ledige perioder

Der vil være perioder hvor der er stor efterspørgsel. Jo tidligere I booker, jo mere er I sikre på at kunne få jeres ønskede periode. Hvis jeres ønskede periode ikke er tilgængelig, så kig eventuelt på oversigt alle ferieboliger.


 

Langtidsleje 

Du kan langtidsleje hele året, men særligt udenfor højsæson kan du opnå billig pris. Vi tilbyder et højt serviceniveau, hvor I kan få hjælp til stort set alt hvad I måtte ønske. Eksempelvis hjælp til transport, kørsel. Ønsker du at langtidsleje en unik, charmerende feriebolig i området øst for Malaga er du kommet til det helt rigtige sted. - Læs mere om langtidsleje 
 

foto-nerderst-canillas de aceituno


Spansk bjerglandsby, de hvide landsbyer i Spanien.

Canillas de Aceituno, 29716 Velez-Malaga, Costa del Sol, Andalusien, Spanien

icon-booking