snoopy-detective snoopy-attorny snoopy-eating2 snoopy-shoping-01 Snoopy-Scouts snoopy-parti
Kørselsvejledning Husorden Gode spisesteder Shopping & 
markeder
Hvis I mangler noget
Årets gang i
Canillas de Aceituno

Pas godt på det smukke hus og det gode forhold til naboerne. På forhånd tak.

Vigtigt !! - Ingen rygninging indendøs tak! Indendørs interiør må IKKE bruges udenfor. Solen falmer alting på et øjeblik. Så IKKE marokkopuder eller andre indendørs puder, mv. udenfor. I modsat fald risikere du både at vi bliver kede af det, samt at du møder krav om erstatning og nyanskaffelse.

Slutrengøring

Slutrengøring skal foretages af professionelle. Det er vigtigt, at I kommer ned til et hus, hvor tingene er i orden, hvor der er rengjort fint og pænt - således at starten på jeres ferie bliver så optimal som muligt. Derfor har vi en regel om, at slutrengøringen altid skal varetages af professionelle. Disse folk vil også sikre, at såfremt noget inventar er beskadiget eller gået i stykker, bliver det ordnet til de næste gæster ankommer. Altså en sikkerhed for at huset er optimalt, når I ankommer. At slutrengøringen er obligatorisk betyder ikke, at I kan efterlade byhuset I et stort rod. Det forventes, at I har ryddet pænt op efter jer, og at opvasken er placeret i opvaskemaskinen og at sengetøjet er taget af sengene og lagt i vasketøjskurven.

Rygning

Det er ikke tilladt at ryge indenfor. Men har du hang til denne usunde vane, kan du da godt ryge på tagterrassen og i patioen. Det er vigtigt, at I ikke ryger indenfor, da huset er et ikke-ryger hus.

Inventar

Huset er fyldt med kunst, smukke møbler og udsmykning. Inventaret kommer fra eksotiske steder som Thailand, Marokko, etc. Det er ikke noget, som nemt kan erstattes. Vi forventer derfor, at der udvises almen hensynstagen til disse smukke og unikke ting. Skulle uheldet være ude, og skulle noget blive beskadiget, gå i stykker, så send os en mail. Vi vil meget hellere høre det fra jer, end fra vores rengøringsfolk.

Karma boghylden

Temaet for boghylden er: "Pick a good book, and leave an even better!" - Altså et princip om at du gerne må tage en bog med dig, hvis du husker at efterlade en anden i stedet. Vi kalder den karma-boghylden, fordi det giver god karma at give en bog videre, som man virkelig selv har haft stor glæde ved.

Husdyr

Selvfølgelig må vovse da gerne komme med på ferien. Den må dog ikke ligge i møblerne, og I skal kunne kontrollere den, så den ikke gør, eller gør folk utrygge. Hvis rengøringsfolkene fortæller, at jeres husdyr har svindet ekstra meget, eller gjort skade på byhuset kan I risikere ekstraregning for udbedring af skaderne. Og ellers kan I jo selv forebygge dette ved at rydde pænt op efter jer. Huset har fremragende rengøringsfaciliteter, en støvsuger mv.

Støj og musik

Naturligvis må I gerne spille musik, grine og være selvskabelige. Bare I lader være med at sende tonerne af jeres ynglingsmusik og højrystet tale fra tagterrassen ud over hele Canillas de Aceituno!  Og husk at holde lav profil efter kl. 22. Vigtigt!  Husk også at spanierne holder siesta. De kan derfor godt finde på at larme med fx byggeri fra kl. 7 om morgenen, mens siesta perioden fra 13-16, er tidspunktet, hvor de tager sig en middagslur, eller hygger med familien. 

Et tidspunkt, hvor I dog bestemt ikke skal forvente, at der er ro i Canillas de Aceituno, er under den årlige byfest!

Her er det Charlotte og en ven, som holder fanen højt ud på de små timer - Læs mere om årets fester i Canillas & omegn.

icon-booking

Canillas Rental
Canillas.org
Facebook         Google+         Linkedin
Unique spanish rentals

  

Canillas Service
Canillas.es
Facebook        Google+         Linkedin
Your servicepartner at Costa del Sol

 

design mail2