Spanien er sol og varme. Men derfor kan det jo alligvel ske at der bliver koldt om aftenen, natten i huset. Men du behøver bestemt ikke fryse.

Huset har massevis af varmekilder

Zibroovn i køkkenet - Zibroolie. Det kan anbefales at købe noget Zibroolie i Bauhaus som ligger lige ved siden af lufthavnen i Malaga. I kan ikke være sikre på der er Zibroolie i huset. Og I kan heller ikke være sikre på at I kan købe det i landsbyen Canillas de Aceituno, eller nede ved kysten - se dog vores liste over forhandlere hvor man almindeligvis kan finde zibroolie. Du finder den under punktet “Praktisk Info”.

Varme tips - Hæng et stykke stof op nede ved start af trappen

I skabet oppe på tagterrassen findes et gult stykke stof nederst i bunken.  Dette kan bruges til at hænge over stangen nede i køkkenet ved trappen, således at varmen forbliver i køkkenet / stueetagen - og ikke blot fiser op ad trappen. Dette gør det nemmere, hurtigere at opvarme stueetagen hvis der er koldt.  Stangen kan løftes af hvis den skubbes lidt opad og det skulle således være nemt at hænge stoffet op hvis I får lyst hertil.

Aircondition

Aircondition er en rigtig energisluger.  Det er nemt at spare på elektriciteten ved lidt omtanke. I de enkelte rum så sørg for at have døre og vinduer lukket hvis I benytter aircondition. Husk spand i køkkenet! - Hvis I benytter aircondition i køkkenet så vær opmærksom på at vandet løber ned i en spand under køkkenvasken. Denne spand skal I huske at tømme, da vandet ellers løber ud i køkkenet.

Få gratis varme eller afkøling via solpanel

I patio er snart opsat et solvarme panel. Dette fungere ved at når solen rammer, opvarmes luften inde i solpanel og en soldreven elektrisk ventilator blæser den varme luft ned i køkkenet. Denne varme er ganske gratis.  Hvis det bliver for varmt i køkkenet kan I blot slukke for ventilatoren - ventilatoren kører på solenergi og fungere således kun når solen skinner. Systemet kan også vendes således at det suger varm luft ud af køkkenet. Denne afkøling er ligeledes ganske gratis, da systemet fungerer via solenergi.

Opvarmning med gas

At forsøge at opvarme huset med gas fra komfuret er en rigtig dårlig ide, da gas ved forbrænding danner megen vanddam. Huset vil hurtigt blive ganske fugtigt, ruder og kolde flader vil begynde at danne kondens og luft med høj fugtighed er meget sværere at opvarme end tør luft. 

Varme tips - massevis af tæpper og vattæpper - brug dem!

 

Hold øje med elmåleren
hvis I benytter aircondition !!!

Canillas Rental
Canillas.org
Facebook         Google+         Linkedin
Unique spanish rentals

  

Canillas Service
Canillas.es
Facebook        Google+         Linkedin
Your servicepartner at Costa del Sol

 

design mail2